Sukan Kärkikavennus Nauhakavennus

Tee sädekavennus sovella omaan silmukkamäärääsi tätä kaaviota. Kavennusten väliin neulotaan 2 silmukkaa 1 puikko.

Villasukan Nauhakavennus Silmukoidulla Karjella Knitgrammer

Neulo samoin kuin ensimmäinen puikko.

Sukan kärkikavennus nauhakavennus. Kun sukkaa on neulottu niin pitkälle että pikkuvarvas peittyy on aika tehdä sädekavennus. Aloita kärkikavennukset kun sukan jalkaterän pituus on 5 0 cm vähemmän kuin haluttu pituus. Jos taas isovarvas on reilusti muita pidempi kannattaa valita perinteinen sädekavennus joka kaventaa sukan kärkeä pidemmältä matkalta.

Tee kärkikavennukset kummankin merkkilangan kohdalla seuraavasti. Sukan kärjestä tulee pyöreä ja se kapenee nopeasti. Neulo kunnes merkkilankaa edeltää 3 silmukkaa neulo 2 silmukkaa kiertäen oikein yhteen neulo 2 silmukkaa merkkilanka on näiden silmukoiden keskellä neulo 2.

Tee sädekavennus sovella omaan silmukkamäärääsi tätä kaaviota. Olemme jo kiinnittäneet sukan kumpaankin sivuun 1 merkkilangan. Kun jalkaterän pituudesta puuttuu vielä sukan koosta riippuen muutama cm ks.

Entäs erilainen kärkikavennus vasempaan ja oikeaan sukkaan. Jaa jokaisen puikon silmukat mielessäsi kahteen osaan 5 5 silm. Kuvia ja erilaisia kärkikavennuksia on tulossa sivulle lisää.

Sinulla pitäisi olla nyt työssäsi yhteensä 56 silmukkaa jaettuna kahdelle puikolle 28 silmukkaa puikolla. Tikkurilan martat opettavat villasukkien neulomisen tuotanto. Yksi tapa kaventaa on tehdä kapea tai leveä nauhakavennus sukan reunoille.

Paksusta langasta neulottuna esimerkiksi tossuissa kavennus on kaunis. Kokotaulukko alkaa kärjen kaventaminen. Isonvarpaan puoleinen sivu suora vain pikkuvarpaan puolelta alkaa kaartua jyrkästi.

Kokotaulukko alkaa kärjen kaventaminen. Puikon lopussa ja 2. Tähän jos hyvän vinkin ohjeen saan olen onnesta mykkyrässä.

Kun jalkaterän pituudesta puuttuu vielä sukan koosta riippuen muutama cm ks. 1 oikein kahden noston kavennus neulo kunnes puikolla on kolme silmukkaa jäljellä 2 oikein yhteen 1 oikein. Jos varpaat ovat tasamittaisia kavennus on istuva.

Mallisukassa kärkeen tehdään leveä nauhakavennus jossa kavennukset tulevat sukan reunoille nauhamaisesti. Jatka kaventamista kunnes joka puikolla on jäljellä vain 2 silmukkaa. Tossuissa voi olla löysempi pyöreä kärki.

Neulo nilkan kavennusten jälkeen jalkaterän suoraosa. Jalka on leveä varpaat melko tasapituiset ei pitkää isovarvasta. Tässä drops videossa näytämme miten tehdään ohjeen drops 189 36 sukan kärkikavennukset.

Lapasten kärkikavennuksen ohjeissa sädekavennus kapea nauhakavennus ja nauhakavennus kärkikavennus.

Pin On Sukat

Sukan Karjen Sadekavennus Mille Tahansa Silmukkamaaralle Knitgrammer

Levea Karkikavennus Archives

Sukan Karki Tutorial Video

Naisten Villasukat Martat

7 Villasukan Karkikavennus Youtube

Tuomikki Ilmainen Neuleohje Villasukkiin Neuleohjeet Ilmaisia Neuleohjeita Neulontaohje

Nauhakavennus Suunnittelu Ja Toteutus Punomopunomo

Sadekavennus Suunnittelu Ja Neulominen Punomopunomo

Ulla 01 04 Neuvot Sukan Karjen Sadekavennus

Https Www Ketjutikki Fi Wp Content Uploads 2018 01 Ketjutikki Perussukka Pdf

Kevaisen Keltaisia Ilona Villasukkia Koristaa Helppo Pitsineulekuvio Sukkien Karkikavennus Mukailee Pitsineuleen Muot Knitting Socks Quick Knits Lace Knitting

Neulekoulu Novita Lapasten Karkikavennus

Sukat Helppo Nauhakavennuskantapaa Punomopunomo

Ilmainen Ohje Naisten Pitsipalmikko Villasukkiin Taito Ita Suomi

Salli Sukat Nauhakavennuskantapaa Punomopunomo

Kotivaihe Junasukat

Sukat Nauhakavennuskantapaa Punomopunomo

Kassahommia Erilaisia Karkikavennuksia


LihatTutupKomentar